Professional

Mijn passie ligt bij marketing, communicatie en organiseren waar ook mijn eigenschappen het beste tot hun recht komen.

Ik ben ondernemend, en werk gestructureerd. Ook ben ik altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om doelen te behalen. Hier haal ik veel motivatie uit.

Door mijn betrokken en sociale karakter kan ik goed samenwerken.

De talen die ik goed beheers zijn Nederlands en Engels. Door mijn jarenlange ervaring binnen een internationaal bedrijf en bijhorende zakenreizen heb ik veel kennis kunnen opdoen van taal en over de verschillende manieren van zaken doen in andere landen online en offline.

In 2012 heb ik de HBO opleiding International Media and Entertainment Management behaald. Met deze opleiding wilde ik mij vooral richten op marketing en project planning. Een goede combi van mijn passie en kwaliteiten.

Ik ben leergierig en blijf mijzelf graag ontwikkelen en heb daarom na school niet stil gezeten. Ik heb meerdere workshops in sales, e-mail marketing en SEO/SEA bijgewoond tussen 2013 en 2018.

In 2016 heb ik mijn officiële certificaat voor de cursus SEO en SEA behaald. Na de gevolgde workshops over deze onderwerpen vond ik het belangrijk om hier een certificaat voor te halen. Dit om maar weer op te frissen wat er tegenwoordig nou echt belangrijk is aan online verkopen, het online gevonden worden en het vinden van jou doelgroep met en zonder budget. Uiteraard gaat dit hand in hand met het optimaliseren van de desbetreffende website of webshop.

Eind 2017 heb ik een week bootcamp online marketing gevolgd bij SRM. Met deze bootcamp zijn ook alle standaard onderdelen van online marketing besproken zoals SEA, SEO, optimalisatie webshop, social media, e-mail marketing en user experience.

Eind 2011 ben ik als stagiaire begonnen met werken bij ‘Xindao’ waar ik ben doorgegroeid naar mijn huidige functie. Xindao is een internationaal bedrijf die groot is in de promotionele relatiegeschenken. Zij bieden daarnaast twee design merken aan in de retail markt, dus aan online en offline winkeliers. In deze tak van het bedrijf ben ik werkzaam! In mijn huidige functie als ‘Global Marketplace Specialist’ ben ik verantwoordelijk voor de verkopen op online marktplaatsen zoals Amazon, eBay, Zalando etcetera. In deze rol zorg ik dat onze producten wereldwijd goed geoptimaliseerd zijn en zet ik marketing campagnes op. Daarnaast is het belangrijk om een goede customer journey te bieden en een goede klantenservice.

Het merk dat ik vertegenwoordig is XD Design.

Naast mijn fulltime baan help ik ook vrienden/familie op weg met hun bedrijfswebsite, deze zijn te vinden bij het tabje portfolio opdrachten.